spot_img
16.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, octombrie 5, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia a prins gustul succesului!

    Energia a prins gustul succesului!

    După izbânzile din cupele europene, gorjenii vor să „lege” rezultate pozitive și în campionat

    Cu biletele în buzunare pentru primăvara europeană, cei de la Energia nu vor să treacă întrecerea internă pe planul secund, ba din contră, spun că Liga Națională este foarte importantă. Așa se face că pentru meciul de sâmbătă seara de la Cluj, oltenii nu concep să nu câștige și să continue șirul succeselor.

    Antonis Constantinides vrea victoria din meciul de la Cluj. „De fiecare spun că atunci când mergem în deplasare este un meci dificil, dar simt că meciul de sâmbătă va fi foarte dificil şi pentru noi şi pentru Cluj. Clujul anul acesta este surpriza negativă a campionatului până acum, un club care are un buget foarte mare li nume foarte mari, iar cei care cunosc fenomenul şi oamenii de la Cluj ştiu că nu au avut rezultate foarte bune până acum, atât în Eurochallenge cât şi în campionat. Toate aceste detalii îi fac mult mai periculoşi pentru noi, nu uitaţi că în acest moment este o echipă care este sub linia play-off-ului şi cu siguranţă că în mintea lor se gândesc că trebuie să înceapă să câştige. Acesta este aspectul periculos pentru noi”, a comentat antrenorul Energiei. Acesta îlși vede de propria echipă și propriile calcule. „În acelaşi timp am discutat şi cu jucătorii, în acest moment echipa noastră este în primele cinci locuri, targetul nostru pentru următoarele trei meciuri este să le câştigăm pe toate trei sau doup din trei pentru a rămâne în primele 3-4 echipe până la finalul turului de campionat. Oricum, am pierdut meciuri pe teren propriu împotriva celor de la Ploieşti şi celor de la Craiova, înfrângerea cu Craiova am acoperit-o cu victoria de la Piteşti, şi căutăm încă o victorie în afară, împotriva celor de la Mureş sau celor de la Cluj, pentru a acoperi înfrângerea cu Ploieşti. În ultimele două meciuri în deplasare împotriva celor de la Oradea şi celor de la Steaua, împotriva celor de la Oradea n-am avut un meci foarte bun, dar la Steaua am avut aproape meciul perfect, dar în ultimele momente, încă o dată, nu am avut reacţiile cele mai bune. Spun asta pentru că şi împotriva celor de la Cluj sâmbătă şi împotriva celor de la Mureş trebuie să avem atât performanţe bune, cât şi mintea limpede pe final de meci dacă vrem să câştigăm”, spune Constantinides.

    Revine Darby

    La acest meci transmis în direct pe Digi Sport sâmbătă seara de la ora 20.30, gorjenii vor iza și pe serviciile lui Darby. „Louis se va reîntoarce la meciul cu Cluj şi cred că ne va ajuta în special în problemele noastre pe care le avem la recuperări şi va fi 100% pregătit pentru acest aspect, plus personalitatea pe care o oferă pe teren ca jucător”, a spus Constantinides care a decis să lase un jucător în afara lotului. „Frankie rămâne în afara lotului şi o să vă explic şi motivul: chiar dacă Porter a arătat foarte obosit la ultimele 2-3 meciuri, în special pentru că a jucat foarte mult de când Louis s-a accidentat, însă Frankie până acum nu ne-a dat acea siguranţă în afara semicercului şi este foarte dificil ca Porter să rămână în afara roosterului pentru meciul cu Cluj. Ne gândim la această soluţie pentru meciul cu Lukoil, însă până atunci o să vedem ce se va întâmpla, de aceea Frankie o să rămână în afara lotului acum”, a mai spus Constantinides.

    „Echipa are rezultate foarte bune şi un psihic foarte bun şi presiunea este pe umerii celor de la Cluj şi trebuie să folosim acest lucru ca un aspect pozitiv pentru noi”, Antonis Constantinides, antrenor Energia

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!