spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăActualitateVedetele cântă la Târgu-Jiu de Dragobete

    Vedetele cântă la Târgu-Jiu de Dragobete

    Spectacol de senzaţie la Muzeul Judeţean din Târgu-Jiu, de Dragobete. Nume sonore ale folclorului românesc vor fi prezente pentru a petrece româneşte. Intrarea la acest regal folcloric este liberă, aşa că sunt aşteptaţi toţi iubitorii muzicii populare.

    Evenimentul artistic este organizat de Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu, începând cu ora 17:00, la Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu” Târgu-Jiu. „Marţi, de Dragobete, Ion Drăgan, alături de elevii săi din clasa de canto popular de la ŞPA Târgu-Jiu prezintă spectacolul „Petrece româneşte de Dragobete”. Este un spectacol care va avea loc de la orele 17:00, la Muzeul Judeţean Gorj. Intrarea este liberă”, a declarat Iani Gârbaciu, purtător de cuvânt ŞPA Târgu-Jiu.

    Vor participa la recital nume sonore ale muzicii populare, precum Olguţa Berbec, Nina Predescu, Elisabeta Vasile, Carmen Sarcină, Ionuţ Tudorescu, Claudia Torop, Georgiana Bârsac, Loredana Streche, Liliana Ciochină şi Paula Tiţa. „Vă aştept cu drag la spectacol să-i vedeţi pe lăstarii mei care vor da un spectacol unde vom avea şi invitaţi de onoare, prieteni de cântec, care vor veni şi vor susţine un spectacol”, a declarat Ion Drăgan, profesor canto ŞPA Târgu-Jiu.

    Totodată, Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu a anunţat că în ultima zi de joi a fiecărei luni, are loc concertul orchestrei de cameră „Lyra Gorjului”, eveniment susţinut la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, începând cu orele 19:00. Concertul este dirijat de Mircea Suchici, iar intrarea este liberă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: