spot_img
12.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesPaleologu nu are sprijinul lui Ruşeţ

    Paleologu nu are sprijinul lui Ruşeţ

    Atmosfera din PDL începe să devină de la o zi la alta tot mai tensionată, cu atât mai mult cu cât începe numărătoarea inversă, pentru cei trei candidaţi, înscrişi în cursa pentru câştigarea şefiei la partid. Chiar dacă ne aflăm în pline sărbători, cei trei candidaţi democrat liberali au lăsat totul la o parte şi au pus proiectele de campanie pe primul loc. Aşa se face că, după ce sâmbătă Theodor Paleologu a călcat pe meleagurile Gorjului, mâine secretarul general al PDL, Vasile Blaga se va întâlni cu noul BPJ constituit, iar după Sărbătorile Pascale, Emil Boc să revină în Gorj pentru a aduna cât mai multe voturi.

    Numărătoarea inversă a început iar cei trei candidaţi, înscrişi în cursa pentru şefia PDL, Theodor Paleologu, Vasile Blaga şi Emil Boc au început deja să bată ţara în lung şi-n lat, pentru a aduna cât mai multe promisiuni verbale de vot. În ceea ce priveşte judeţul Gorj, acesta deja „a luat contact”, cu unul din candidaţi, Theodor Paleologu. Prezent la Târgu-Jiu, acesta a avut menirea de a contribui la organizarea primului Colegiu Director, după alegerile din 19 martie. Când un zambet, când mai serios, Theodor Paleologu a scos în evidenţă faptul că este conştient de faptul că nu va câştiga „pentru mine nu există un interes atât de mare de vot şi că voi câştiga prin această competiţie, ci faptul că prin promovarea ideilor voi identifica oameni care gândesc ca mine. Sper să pot constitui un grup, să avem influenţă în partid, indiferent de echipa care va ajunge în fruntea partidului”, a declarat Paleologu. Unul din atuurile pe care le are este, în opinia candidatului la Convenţia Naţională din 14-15 mai, acela al preciziei, de a vorbi puţin, dar precis. În ceea ce priveşte posibilele avantaje pe care le-ar putea avea faţă de ceilalţi doi contracandidaţi, Paleologu consideră că „faţă de Boc nu am avantaje, el are mai multe că este sprijinit de filiale. Iar faţă de Blaga nici atâta. Îi apreciez foarte mult şi oricare va câştiga, partidul va ieşi întărit”. Cât despre candidatura sa, Theodor Paleologu a precizat că „prin depunerea candidaturii am crezut că am ceva de spus în această cursă. Că este loc de o a treia moţiune şi că se mai detensionează atmosfera”. La capitolul propuneri politice, Paleologu consideră că ar trebui reduse cheltuielile de campanie electorală pentru că „sunt costuri excesive, care discreditează clasa politică şi care sunt <>. Când ai nevoie de foarte mulţi bani se creează obligaţii, care sunt onorate pe spinarea interesului public”. Legat de orientarea către un candidat sau altul, liderul Ion Ruşeţ a accentuat faptul că „Gorjul nu are un vot imperativ. Vom fi 23 de delegaţi, dar dacă se aduc modificări de reprezentare, vom fi mai mulţi”.

    Şefii PDL, în Gorj

    După vizita făcută la sfârşitul săptămânii în Gorj, de către unul din cei trei candidaţi la şefia PDL, din cadrul Convenţiei Naţionale, mâine va veni rândul secretarului general, Vasile Blaga să se întâlnească cu organizaţia pe care a coordonat-o. Emil Boc nu va ocoli nici el judeţul Gorj, vizita sa fiind aşteptată după Paşti.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: