spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDoru Geamănu trage concluzia: "Egalul era cel mai echitabil la Călărași"

    Doru Geamănu trage concluzia: „Egalul era cel mai echitabil la Călărași”

    Echipa de handbal Energia a pierdut meciul de la Călărași la mare luptă, însă în urma acestui joc s-au putut desprinde câteva concluzii. E clar că Energia suferă la omogenitate, este evident că crearea unei noi echipe cu 12 noi jucători are nevoie de timp pentru a deveni solidă, însă sunt și aspecte care pot fi corectate mai ușor. Ei bine, Energia a jucat până acum patru meciuri oficiale și a pierdut trei, din care două partide la mare luptă. Oltenii puteau evita eșecurile cu Minaur din Super Cupă și Dunărea Călărași, dar le-a lipsit ceva, un atac finalizat în moment decisiv, moment cheie.

    sport-02-2

    Bune și rele la un loc

    Ei bine, după meciul de la Călărași, oficialii echipei oltene au toate motivele să plângă după joc. „Am plecat cu speranțe mari în obținerea unui rezultat bun. Nu a fost să fie pentru că echipa noastră nu este omogenă la nivelul atacului, acest lucru se datorează și faptului că avem 12 jucători noi în lot. Mă îngrijorează faptul că pe parcursul jocului am avut multe ratări, 7 ratări de la semicerc, lucru care nu ar trebui să se întâmple, fapt care a dus la distanțarea echipei adverse. Dar sunt plin de speranțe că echipa va juca mai bine pentru că jucătorii nu au cedat, s-au bătut și poate cu noroc, noroc pe care ar trebui să ni-l mai facem și singuri puteam termina cel puțin la egalitate. După cum s-a jucat cred că egalul ar fi fost echitabil”, spune Doru Geamănu.

    I-au mâncat erorile

    Mai mult, șeful secției de handbal știe care sunt problemele din jocul Energiei. „Pe faza de apărare echipa joacă din ce în ce mai bine, jucătorii se înțeleg mai bine. Sistemul defensiv este mai repede însușit, probleme sunt în atac. Exprimarea individuală , suferim la finalizare. Sper să în meciurile viitoare să nu mai greșim la fel de mult în ofensivă. La Călărași am pierdut foarte multe mingi, 25 în total ceea ce e foarte mult”, a mai spus Doru Geamănu.

    Program infernal

    Tot oficialul echipei târgujiene trage semnalul de alarmă și spune că perioada ce va urma va fi decisivă. „Ne așteaptă o perioadă grea începând cu meciul de sâmbătă, când vom juca în București cu Dinamo în primul tur din Cupa EHF. Vom avea meciuri grele până la final. Sper ca această succesiune de jocuri, la Dinamo, apoi la Turda, apoi meci cu Dinamo în returul EHF și apoi din nou acasă după trei zile cu Reșița după care în deplasare cu Dinamo în campionat ne va arăta adevărata față a echipei noastre”, a mai declarat Doru Geamănu. Așadar, după această serie de foc ar trebui să fim lămuriți de valoarea și forța Energiei. „Se va juca din 3 în 3 zile, trebuie să folosim întregul potențial al echipei, valoric și numeric și după meciul cu Dinamo din campionat vom vedea fața echipei și vom avea o idee despre ce echipă avem”, a mai punctat președintele secției de handbal de la Energia, Doru Geamănu.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!