spot_img
10.6 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 1, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDebutul cu stângul i-a tras în jos!

    Debutul cu stângul i-a tras în jos!

    Liviu Andrieș spune: „Dacă reuşeam să câştigăm Super Cupa mă gândesc că erau altele rezultatele care urmau”

    Echipa de handbal Energia a jucat patru meciuri oficiale până acum, a pierdut trei din care două la limită. Din aceste eșecuri, parcă cea mai dureroasă înfrângere este cea împotriva lui Minaur în Super Cupa României. Oltenii au fost foarte aproape de a câștiga acel trofeu, primul important din istoria handbalului gorjean, însă în ultima secundă, Rareș Păunică a ratat din situație de singur cu portarul și practic a dat cu piciorul trofeului. Ei bine, de la acel meci echipa nu a mai convins, iar antrenorul Liviu Andrieș dă vina pe psihicul jucătorilor săi.

    sport-02-3

    Păunică marcat de o ratare !

    Cel care a ratat uriașa șansă de-a aduce trofeul la Târgu-Jiu, Rareș Păunică spune că a încercat să treacă peste momentul greu. „Cred că jucătorii profesionişti trebuie să treacă peste momentele grele, peste greşeli şi să crească de la meci la meci, pentru că dacă rămâi blocat probabil că nu-ţi va fi bine pe viitor. E dureros să ştii că ai avut posibilitatea să aduci trofeul şi să bucuri publicul şi oamenii din acest club, dar am încercat şi sper să trec cât mai repede peste acel moment, pentru că nu e aşa uşor. Poate din exterior se vede altfel, dar te gândeşti, când ştii că ai avut o oportunitate destul de mare şi bună pentru echipă”, spune Rareș Păunică. Acesta are de gând ca de acum încolo el și colegii lui să joace bine și să atragă victoriile de partea sa. „Eu zic că am trecut cât de cât peste, poate cu jocuri mai bune şi rezultate mai bune în viitor cu siguranţă voi creşte şi toată echipa va creşte, chiar dacă am avut posibilitatea de a face un rezultat cât mai bun”, a mai spus Păunică.

    Altă poveste!?

    Acea finală de Super Cupă pare să fi cântărit mult în parcursul echipei mai departe. chiar antrenorul Liviu Andrieș spune asta. „Dacă reuşeam să câştigăm Super Cupa mă gândesc că erau altele rezultatele care urmau”, susține tehnicianul oltenilor. Acesta merge mai departe și spune că echipa trebuia să aibă mai multe rezultate pozitive în acest moment. „Ca şi puncte suntem pe minus, până la urmă rămân punctele în clasament, noi chiar dacă am bifat la prestaţie şi ca evoluţie, până la urmă nu am scos mai nimic din aceste meciuri, am pierdut la un gol, e un lucru care ne-a afectat şi de aceea cred că suntem pe minus. Sper să fi tras toate învăţămintele şi să nu le mai facem pe viitor”, a mai punctat Andrieș. Mai mult, antrenorul Energiei spune că echipa lui poate juca mai bine, iar jucătorii din partea stângă pot trage echipa după ei. „Am fost dezamăgit de partea stângă pentru că mă aşteptam la mai multe, ştiu că au posibilităţi, sunt jucători valori şi care la începutul acesta de campionat sunt puţin datori echipei. Sper să fi înţeles mesajul toată echipa, nu numai ei, sunt convins că au înţeles şi se vor motiva şi vor da tot ce au mai bun pentru această dublă cu Dinamo”, a încheiat Andrieș.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!