spot_img
12.9 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 30, 2024
Altele
    AcasăNews AlertPSD anunță dacă îl suspendă pe Iohannis

    PSD anunță dacă îl suspendă pe Iohannis

    Liderii PSD se întrunesc miercuri, de la ora 16.00, în cadrul ședintei Comitetul Executiv National pentru a decide reacția în urma refuzului președintelui Klaus Iohannis de a accepta nominalizarea lui Sevil Shaideh drept premier. Potrivit anunțului de marți al lui Liviu Dragnea, pe masă sunt trei variante: suspendarea președintelui României, desemnarea unei noi propuneri de premier și sesizarea Curții Constituționale.

    Presedintele PSD a susținut marți într-o conferință de presă că vrea să „cumpănească foarte bine” pentru că nu este o decizie ușoară.

    „Impreună cu colegii mei am analizat în ultimele ore care ar fi resorturile care ar fi putut sta în spatele acestei decizii a presedintelui. Nu am reusit să găsim niciun motiv constitutional și nici alt motiv care sa tina de alte elemente si parerea noastra este ca, de fapt, acest om vrea sa declanșeze o criza politica in Romania”, a precizat Liviu Dragnea.

    Surse politice au declarat că există două tabere: una cu Tăriceanu și Ponta în prim-plan care cere pe suspendarea lui Iohannis în timp ce apropiații lui Dragnea înclină spre o nouă variantă de premier

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!