spot_img
17.4 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăEvenimentIncendiu puternic la Târgu-Jiu! O casă a ars din temelii

    Incendiu puternic la Târgu-Jiu! O casă a ars din temelii

    Un incendiu puternic a ars din temelii o casă din Târgu-Jiu seara trecută și puțin a lipsit să nu fie înregistrate și victime. Din fericire, cele 4 persoane care se aflau în imobil au reuşit să iasă la timp, însă casa proaspăt construită a fost mistuită de flăcări.

    incendiuFlăcările au cuprins extrem de repede structura de lemn din care era construită casa iar tot ce au putut face proprietarii, ajutați de vecini, a fost să se salveze. Oamenii din cartierul unde s-a produs incendiul acuză autoritățile de proasta sistematizare, locuințele fiind așezate una lângă cealaltă. Mai mult, strada Victor Eftimiu, acolo unde au fost solicitați pompierii, nici nu apărea pe GPS-urile salvatorilor. „Erau bunicii copiilor în spatele casei şi nu aveau cale de acces. I-am luat pe vecina şi pe ei în spate şi i-am băgat la mine. Vecinul s-a salvat singur”, a spus un vecin. Proprietara casei crede că focul a pornit de la coșul supraîncălzit deși femeia a spus că focul în sobă nu a ars mai mult decât de obicei mai ales că temperaturile au fost mai blânde în ultimele zile.

    Intervenţie dificilă

    Intervenția pompierilor a fost extrem de dificilă în condițiile în care focul risca să cuprindă și locuințele din preajmă, iar în zonă nu există hidranți. 4 autospeciale au intervenit la fața locului, iar un echipaj SMURD a fost solicitat preventiv la locul incendiului. „Operaţiunea a fost destul de dificilă din cauza materialelor combustibile de la mansardă, fiind făcută numai din lemn. Hidranţi în zona nu avem”, a spus Marian Sorescu, de la ISU Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: