spot_img
13.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 21, 2024
Altele

    Bârfe

    – Se aude că în ultima perioada, şeful judeţului, Ion Călinoiu, nu prea mai stă bine cu nervii din cauza apropierii alegerilor. Astfel, surse din rândul social-democraţilor susţin că preşedintele Consiliului Judeţean Gorj fie ţipă la subordonaţi şi primari de se aude până la parterul clădirii fie se emoţionează până la lacrimi. Mai uşor cu stresul domnule Călinoiu ! Acesta este un supliment informativ. Se recomandă consultarea sondajelor înainte de exteriorizare .

     

    – Nici principalul contracandidat la şefia Consiliului Judeţean Gorj, Ion Ruşeţ, nu stă prea bine. Se zvoneşte prin târg că ar fi apărut discuţii în interiorul partidului. Democrat-liberalii, o parte dintre ei Democrat-liberalii, o parte dintre ei, nu ar fi prea încântaţi de prestaţia lui Ruşeţ dar indiferent cât ar pune ţara la cale nu au şanse de izbândă să aibă un şef nou.

     

    – Flori Bădiţa, câştigătoarea Miss Fata de la ţară a ajuns celebră şi se pare că acest lucru îi aduce cât mai multe contracte. Miss Fata de la ţară va juca într-o telenovelă, pe bani frumoşi la postul care a propulsat-o pe scena VIP-urilor. Să se fi săturat Floricica să joace rolul de blondă în emisiunea lui Dan Negru sau nu îi mai ajung banii?

     

    – Roxana Vancea, matinala de la Neaţa a lăsat acasă inhibiţiile, reuşind să îi înnebunească cu „formele apetisante” pe toţi turiştii veniţi la Mamaia în vacanţă. Şi dacă nu i-a ajuns, Roxana s-a hotărât să le arate tuturor ce are e mai bun. Astfel, a postat pe site-ul de socializare, fotografii noi de la mare, mai mult îmbrăcată decât dezbrăcată. Să fie oare dorinţa de a avea un nou iubit?

     

    – Se vorbeşte prin târg că Ponta s-ar teme ca Andrei Marga să nu îi ia locul, având în vedere inteligenţa profesorului, dar şi abilitatea de a se descurca în orice situaţie. Şoptitorii din PSD vorbesc chiar că Marga ar fi pregătit să îi la locul, având în vedere faptul că a anunţat că el tinde cât mai sus, chiar la şefia partidului…

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    De sărbători…

    Schengen…

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!