spot_img
Altele
    AcasăEvenimentPoliţist lovit în cap de un sătean din Negomir

    Poliţist lovit în cap de un sătean din Negomir

    Un bărbat, din comuna gorjeană Negomir, a ajuns în arestul Poliţiei după ce l-a bătut pe poliţistul din localitate. Scandaul s-a produs în curtea agresorului. Acesta susţine că nu a făcut nimic ilegal, el a ripostat în legitimă apărare. Bătăuşul riscă să stea ceva timp după gratii pentru că a bătut un poliţist.

    Constantin Blidaru, în vârstă de 58 de ani, din Negomir a petrecut o noapte în arestul Poliţiei, fiind acuzat de tentativă de omor deosebit de grav. Şi asta după ce l-a bătut pe poliţistul din comună cu o scândură din lemn direct în cap şi i-a rupt şi o mână, cu care a încercat să se apere. Totul s-a întâmplat, spune agresorul, pe proprietatea sa, când omul legii a venit să-l ameninţe cu pistolul. „M-a ameninţat cu pistolul că mă împuşcă şi eu, de frică, l-am lovit cu o scândură. A fost legitimă apărare. A intrat peste mine în casă şi m-am apărat. Mi-a fost frică să nu mă împuşte şi de aia l-am lovit“ spunea ieri, Constantin Blidaru, în timp ce oamenii legii îl conduceau la Parchet pentru alte audieri.

    Arestat 20 de zile pentru că a vrut să omoare poliţistul

    Varianta scandalagiului este demontată, însă, de poliţiştii care, împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, au efectuat o anchetă la scurt timp după producerea incidentului. De fapt, omul legii a fost chemat să aplaneze un scandal iscat între Blidaru şi vecinul acestuia, mărul discordiei fiind un gard ce delimita proprietăţile celor doi. Neînţelegerile au degenerat şi cei doi s-au luat la bătaie. A fost chemată Poliţia la faţa locului şi, şeful de post a încercat să aplaneze conflictul iscat între săteni. În acel moment, Blidaru a smuls o scândură din gard şi a început să-l lovească pe poliţist în cap şi peste mâini. Puţin mai avea până să-l omoare pe şeful de post, spun anchetatorii care l-au reţinut pe agresor pentru infracţiunea de tentativă de omor deosebit de grav.

    Ancheta desfăşurată la faţa locului a mai scos la iveală şi faptul că imediat după ce l-a bătut pe poliţist, agresorul a dat bir cu fugiţii, încercând să scape de pedeapsa penală. Numai că poliţiştii l-au prins şi reţinut pentru 24 de ore. Apărarea sa nu a ţinut în faţa instanţei, care a emis mandat de arestare pentru 20 de zile, pentru tentativă de omor deosebit de grav.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: