spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertJiul Rovinari visează la promovare

    Jiul Rovinari visează la promovare

    Costel Podaru: „Vrem să promovăm, dar să vedem dacă şi putem”

    Preşedintele Jiului Rovinari, Constantin Podaru are un vis: vrea să-şi vadă echipa jucând în Liga a II-a. „Nu vorbesc doar ca să mă aflu în treabă. Vrem să promovăm, dar să vedem dacă şi putem. Anul acesta e un examen pentru noi. Dar, nu vreau să pic nici partea cealaltă, aşa că totul rămâne la stadiul de dorinţă”, a comentat Podaru.

    Planul de bătaie

    Lider în acest moment în seria a IV-a, trupa din Rovinari are planuri măreţe. „Îmi place locul pe care suntem şi nu aş mai vrea să ne dăm la o parte de pe el până la final. Sunt conştient că acest campionat e lung şi se pot întâmpla atâtea, însă noi ne vom juca şansele. Chiar nu ştiu în procente cam ce şanse avem, însă fiţi convinşi că nu ne vom da niciodată la o parte. Luăm fiecare meci în parte şi la iarnă tragem prima linie. Eu ştiu doar că pentru acest campionat avem obiectiv locurile 1-3. În funcţie de ce parcurs vom avea până la iarnă vom şti exact ce obiectiv vom fixa pentru retur”, a declarat Costel Podaru.

    „Oraşul merită o echipă de B”

    La Rovinari baza sportivă tinde să devină una foarte frumoasă. Alăturat terenului existent acum se va mai face un teren sintetic, ceea ce este cu adevărat o performanţă pentru cei de acolo. „Acum ceva ani jucam pe la Moi, echipa nu avea identitate. Jiul Rovinari este echipa oraşului Rovinari care merită o echipă de Divizia B”, a mai declarat Podaru.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!