spot_img
16.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Ne ştim puterile, vreau patru victorii la rând"

    „Ne ştim puterile, vreau patru victorii la rând”

    Echipa de handbal Energia Pandurii a scăpat de seria infernală de meciuri. Gorjenii au pierdut la Bacău şi Constanţa, două echipe care se vor afla în primele trei la finalul sezonului. Acum, la orizont vin patru meciuri care sunt la îndemâna elevilor lui Liviu Andrieş care trebuie să câştige cam tot în aceste runde pentru a rămâne în partea superioară a ierarhiei.

    Victorii acasă

    Programul echipei de handbal Energia este unul abordabil în următoarele etape. Sâmbătă de la ora 17.30, Energia nu are voie să nu câştige în faţa celor de la Satu Mare. „Victorie obligatorie. Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Satu Mare vine după o victorie la CSM Bucureşti şi semi eşec acasă cu Ploieşti. Vor veni să-şi vândă scump pielea. Sper să nu fie un meci la fel tensionat ca cel cu Timişoara şi că vom reuşi să facem un meci mai uşor pentru inimile noastre şi ale spectatorilor”, spune antrenorul Andrieş. La fel şi preşedintele Gore Popescu. „Clar la meciul cu Satu Mare mergem la victorie chiar dacă e un joc dificil. Dar jucăm acasă şi nu trebuie să facem paşi greşiţi”, a mai spus şi Gore Popescu.

    Ţel pentru viitor

    Oltenii vor juca în următoarele patru etape cu Satu Mare şi Cluj acasă şi în deplasare la CSM Bucureşti şi CSM Ploieşti. „Urmează patru meciuri foarte importante în care trebuie să obţinem cât mai multe puncte. Avem acasă cu Satu Mare, apoi două deplasări din care putem lua patru puncte, la Ploieşti şi CSM, iar al patrulea joc acasă cu Clujul. Avem patru jocuri importante pentru situaţia din clasament. Putem câştiga toate cele patru meciuri, dar totul depinde de noi”, spune Andrieş.

    Gore Popescu este şi el de aceeaşi părere cu antrenorul şi vrea maxim de puncte din meciurile ce urmează. „Gata, s-a terminat cu meciurile grele. De aici încolo trebuie să ne batem şi să abordăm cel puţin următoarele patru meciuri la victorie indiferent că jucăm acasă au în deplasare. Eu cred că putem juca de la egal la egal cu oricare din următoarele patru adversare, nu există o diferenţă mare între ei şi noi. Ne ştim puterile, vreau patru victorii la rând”, a mai declarat Popescu.

    „Să fie serioşi”

    Există şi un motiv de îngrijorare din punctul de vedere al preşedintelui Popescu. În unele momente echipa se relaxează şi asta nu e deloc pe placul celor care asigură finanţarea. „Am vorbit cu băieţii şi le-am spus să fie serioşi, să nu ratăm din situaţii clare şi să facem portarii adverşi mari” mai declară Popescu nemulţumit de faptul că în unele meciuri handbaliştii gorjeni ratează din situaţii clare de gol.

    Întăriri la iarnă

    Cadoul pe care Gore Popescu îl pregăteşte lui Liviu Andrieş este la iarnă. Până atunci antrenorul şi jucătorii sunt sfătuiţi să ţină echipa cât mai sus în clasament. „Vreau la iarnă să fim cât mai sus. Atunci o să încercăm să aducem 2-3 jucători de valoare pentru că aici sunt problemele. Liviu se bazează pe un lot restrâns, iar cei care joacă în mod normal mai şi obosesc. E greu să fii şi antrenor în situaţia dată. Îl înţeleg şi pe Liviu, însă am mare încredere în el”, a încheiat Gore Popescu.

    Cuplaj cu fetele

    Şi echipa de handbal feminin, UCB Târgu-Jiu are sâmbătă meci acasă contra celor de la CSS Caracal. Partida va începe la ora 15.30, iar după meciul fetelor va începe jocul Energiei contra celor de la CSM Satu Mare. „Este primul meci oficial al echipei noastre acasă şi vrem să avem cât mai mulţi spectatori în tribună”, a comentat oficialul echipei ZCB, Ion Todea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: