spot_img
16.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăActualitateO porțiune din pasarela de la Artego s-a prăbușit. Circulația este paralizată

    O porțiune din pasarela de la Artego s-a prăbușit. Circulația este paralizată

    O porțiune din pasarela din zona Artego, care traversează calea ferată și o stradă, s-a surpat. Trotuarul și balustrada s-au deplasat pe o anumită porțiune și chiar s-au prăbușit în mod controlat, pentru a se evita o situație critică. Circulația a fost întreruptă, pentru că există un risc ridicat ca fenomenul să continue. Cel care a anunțat oamenii legii a fost chiar un angajat al Primăriei Târgu-Jiu.

    Circulația mijloacelor de transport în comun este blocată

    Pasarela este deosebit de importantă și asigură legătura cu zona industrială și locuințele aflat aici, dar și cu localitatea componentă Preajba. De asemenea, circulația troleibuzelor este blocată, deoarece capătul de linie se află în apropiere de societatea Artego, iar mijloacele de transport în comun nu mai pot traversa podul.

    „În zona unei pasarele din municipiul Târgu Jiu s-a desprins parțial o porțiune de trotuar, existând riscul prăbușirii peste calea ferată. În acest sens s-a luat legătura cu administratorul drumului (Primăria Tg-Jiu și TF Tg-Jiu) în vederea semnalizării în mod corespunzător și restricționarea circulației până la remediere“, a anunțat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

    Aseară s-a întrunit Comitetul pentru situații de urgență, pentru a se stabili ce este de făcut în privința remedierii problemelor la pasarela.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: