spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăActualitateClubul Sportiv Pandurii deschide proces Primăriei Târgu Jiu. „Să facă ce au...

    Clubul Sportiv Pandurii deschide proces Primăriei Târgu Jiu. „Să facă ce au semnat acolo“

    Conducerea Clubului Sportiv Pandurii intenționează să dea în judecată Primăria Târgu Jiu, pentru nerespectarea unui protocol. Mihai Prunariu, președintele clubului, speră ca situația să se îndrepte după întâlnirea pe care a avut-o cu primarul municipiului Târgu Jiu și cu ministrul Tineretului și Sportului. „O să acționăm în judecată Primăria până la urmă, dar sper ca după discuția pe care am avut-o cu primarul multe din lucrurile trecute acolo să se rezolve. Dacă nu… Aș fi început procesele încă de pe acum, dar nu avem buget nici să terminăm anul sportiv. Vreau să-i dau în judecată să facă ce au semnat acolo. Că s-au schimbat primarul, că s-au mai schimbat unii, că s-au mai schimbat alții, mă interesează mai puțin. Până la urmă înțelegerile făcute între instituții rămân“, a precizat Mihai Prunariu la o emisiune de la Gorj Tv.

    Hotelul Sport nu va fi redeschis

    Clubul Sportiv Pandurii deține Hotelul Sport din incinta Stadionului Municipal. Mihai Prunariu spune că acesta nu poate fi deschis odată cu inaugurarea stadionului pentru că nu are centrală termică, iar o serie de spații au fost distruse, iar primăria s-a angajat că le va reface.

    „În final dorim să ne întoarcem în casa noastră, care este Hotelul Sport, care a fost modernizat cu fondurile obținute de la Ministerul Tineretului și Sportului. Nu ne putem muta după ce se face recepția stadionului pentru că sunt multe lucruri de făcut acolo care intră în obligația Primăriei și a Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu. În primul rând trebuie pusă centrală termică, în al doilea rând trebuie refăcute spațiile care au fost demolate: bucătărie, sală de ședință, sală de fitness. În anul 2015 s-au dărâmat prin Hotărâre de Consiliul Local, iar Primăria și Consiliul Local și-au asumat responsabilitatea că le vor reface“, a precizat Mihai Prunariu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: