spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele
    AcasăMonden"Ţăranul cu Maserati", deghizat în mumie de Halloween

    „Ţăranul cu Maserati”, deghizat în mumie de Halloween

    Gorjeanul Petre Crăete continuă să uimească prin apariţiile sale inedite. Dacă până de curând „ţăranul cu Maserati” se lăuda pe Youtube cu maşinile de lux ale patronului său, acum acelaşi gorjean se afişează costumat de Halloween.

    Petre Crăete, bodyguardul luptătorului Alex Ried, renumit în Marea Britanie, continuă să apară în ipostaze inedite. Că tot este sărbătoarea de Halloween, gorjeanul nu-şi iese din tipar şi s-a costumat aşa cum prevede tradiţia. Şi cum a ales să se deghizeze în mumie, Petre Crăete a postat pe Youtube noi imagini în care intră în pielea personajului şi îi iese de minune. „Eu sunt fantoma României trecute şi am învrăjbit românii în faţa oamenilor drepţi cum ar fi Băsescu şi Elena Udrea”, spune Petre Crăete în filmuleţul postat pe Youtube. Şi ca să fie şi mai convingător Crăete recită şi o poezie dedicată preşedintelui României, Traian Băsescu.

    Într-un alt film postat pe Youtube, Petre Crăete se declară fan Băsescu, motiv pentru care a mai compus şi alte versuri pe care le-a recitat în faţa unei camere de luate vederi. Într-un alt film încă nepostat pe internet, Petre Crăete, deghizat în mumie, face o nouă provocare lui Smărăndescu, Eftimoaie sau Moroşanu: „Fac o nouă provocare acestor luptători de tinichea să se bată cu mine în ring într-un meci organizat. Să vedem care e mai bun şi sunt convins că eu voi câştiga”, spune Petre Crăete, convins că va ieşi învingător din luptă, dacă va avea loc. Gorjeanul îşi doreşte de multă vreme să ajungă în ring, unde vrea să-l înfrunte pe fostul bodyguard al finanţatorului Stelei, Gigi Becali, însă, până acum nu a fost ridicată mănuşa de nici unul dintre cei provocaţi, cu atât mai puţin de Smărăndescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!