spot_img
16.8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăPoliticRujan, Romanescu și ”Manelementul” de la Primărie

    Rujan, Romanescu și ”Manelementul” de la Primărie

    Fostul prefect al județului Gorj, Cristinel Rujan, critică modul în care primarul Marcel Romanescu conduce Primăria Târgu Jiu. Rujan susține că deciziile luate de edil sunt după ureche, fără susțineri legale de multe ori. Prezent la Radio Impact, Rujan a declarat că, în loc de management, Romanscu practică ”manelement”.

     

    ”Va trebui să fie o altă abordare. Un alt mod de management. Există oameni care duc managementul teoretic la nivel aplicativ și atunci pot avea management performant în instituție și aici l-ași da exemplu pe Cosmin Popescu pentru un management exemplar în raport cu toate UAT-urile din județul Gorj și la nivelul Consiliului Județean. La alte persoane, deși se aștepta toată lumea ca fiind o înmagazinare din punct de vedere teoretic al managementului, să fie și în sens aplicat tot în tendință de optim. Am constatat că nu a fost nici pe departe management, ci a fost manelement. Adică este un nou concept teoretic brevetat la nivelul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Nu putem face totul după ureche. Trebuie să fim profesioniști, trebuie să știm în primul rând legislație, să ne asumăm ceea ce semnăm, să fim curajoși prin circumscrierea în cadrul legal și să facem bine pentru acest municipiu și pentru cetățeni….așa, palavrageală (…) este insuficient pentru Municipiul Târgu Jiu” a declarat Cristinel Rujan la Radio Impact.

    Disputa dintre fostul prefect și Romanescu este veche și a pornit de la faptul că mai multe hotărâri ale primarului au fost contrazise de juriștii Prefecturii Gorj. Este vorba în special de împuternicirile pe care Romanescu le-a făcut anumitor persoane, care semnau în locul său chiar și atunci când edilul era în instituție. Conflictul dintre primar și instituția prefectului s-a mutat în instanță.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: