spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 13, 2024
Altele
    AcasăEvenimentPeste 160 de kg de articole pirotehnice, ridicate de polițiști

    Peste 160 de kg de articole pirotehnice, ridicate de polițiști

    Poliţişti din cadrul Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au organizat și desfășurat o acțiune pe raza municipiului Târgu Jiu, pentru verificarea legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice, în cadrul Planului de acțiune „Foc de artificii 2021-2022”.

    “Cu această ocazie, polițiștii au identificat, în flagrant delict, o femeie, de 37 de ani, din localitate, care desfășura acte de comerț cu articole pirotehnice din categoria P1 și F1, într-un alt spațiu decât cel autorizat. Toate articolele pirotehnice identificate la fața locului, având o greutate totală de 85 kg, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Gorj.

    La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr, de 22 de ani și un bărbat, de 53 de ani, din comuna Bâlteni, efectuează operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept, prin aceea că dețin și comercializează atât de la domiciliu, cât și la o societate comercială, de pe raza comunei Bâlteni, produse pirotehnice din categoria celor interzise de legislație.
    În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!