spot_img
14 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 14, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAccident mortal la ieșire din Rovinari

    Accident mortal la ieșire din Rovinari

    Un accident mortal a avut loc pe DN 66, la ieșire din Rovinari. O femeie și-a pierdut viața după șoferul autoturismului în care se află a pătruns pe contrasens și a lovit în plin o altă mașină.

    „Din cercetările efectuate de polițiști la fata locului, s-a constatat faptul că o tânără, de 24 de ani, din orasul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Rovinari, din direcţia Rovinari spre Targu Jiu, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 36 de ani, din Targu Jiu.

    În urma impactului a rezultat vătămarea corporala a tinerei, de 24 de ani, care a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

    Totodata, in autoturismul pe care tânără îl conducea se mai afla și o femeie, de 55 de ani, din localitatea Vîrț, pasager pe locul dreapta față, care a fost descarcerată și transportată la spital, unde i-au fost efectuate manevre de resuscitare, însă nu a răspuns, fiind constatat decesul.

    Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Gorj.

    In cauză, politistii au întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiuniilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!