spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăActualitatePanouri fotovoltaice pe clădirile administrate de o primărie din Gorj

    Panouri fotovoltaice pe clădirile administrate de o primărie din Gorj

    Conducerea Primăriei comunei Telești intenționează să monteze panouri fotovoltaice pe toate clădirile pe care le are în administrare. Este vorba de șase clădiri, în afara de sediul primăriei, care va intra, în perioada următoare, în proces de reabilitare.

    „Dorim să montăm panouri fotovoltaice pe toate clădirile pe care le deținem în administrare. Este vorba de trei școli, două grădinițe și dispensarul medical. Nu vrem să ratăm aceste fonduri pentru montarea de panouri fotovoltaice. Vor veni axe de finanțare pentru montarea de panouri fotovoltaice pentru instituții. Ne dorim să devenim independenți energetic, astfel încât să reducem facturile cu iluminatul“, a spus primarul comunei Telești, Romulus Bîldea.

    Proiect pentru reabilitarea sediului Primăriei

    În perioada următoare, va începe reabilitarea sediului Primăriei Telești, care va presupune și amplasare de panouri fotovoltaice pe acoperișul clădirii.
    „În perioada următoare, o să depun un proiect pe PNRR, pentru reabilitarea sediului Primăriei, care va fi dotată și cu panouri fotovoltaice. Valoarea proiectului este de 320.000 de lei euro“, a menționat primarul Romulus Bîldea.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: