spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăActualitateTricoul unui mare fotbalist italian scos la licitație de un jandarm gorjean,...

    Tricoul unui mare fotbalist italian scos la licitație de un jandarm gorjean, pentru copiii accidentați grav pe o trecere de pietoni

    Un jandarm gorjean care activează în Timișoara vrea să-i ajute pe copiii care au fost accidentați grav pe o trecere de pietoni din Petroșani. Bogdan Cornoiu oferă la licitație un tricou al marelui fotbalist italian Del Piero, iar banii vor fi virați părinților copiilor, în mod egal.
    Un tânăr de 19 ani a accidentat pe o trecere de pietoni din Petroșani șase copii. Unul a decedat, iar alți trei sunt grav răniți. Tânărul vinovat de producerea accidentului rutier nu avea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice.
    „În urmă cu câteva zile, la Petroșani, a avut loc un tragic accident de circulație, în urmă căruia șase copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Din nefericire, un copil a decedat și alți trei copii se află internați în spitalele din Timișoara, cu probleme grave de sănătate. Cazul lor a impresionat o țară întreagă și lumea sportului este alături de copii.
    În acest sens oferim la licitație pentru cei trei copii aflați în spitalele din Timișoara, tricoul de joc al echipei Juventus Torino folosit de Alex Del Piero, în finala Cupei Intercontinentale din 1996, câștigată împotriva echipei River Plate cu golul înscris chiar de Del Piero.
    Tricoul este semnat de Del Piero pe număr și este oferit de prietenul meu Radu Ungureanu !!!
    Licitația începe de la suma de 1500 lei și se desfășoară în comentariile acestei postări, pe pagina mea de Facebook!!!
    Câștigătorul va face plata în următorul cont cu specificația ” licitație tricou”, iar suma va fi împărțită în mod egal la părinții celor trei copii!!!
    Nume Titular:
    ROXANA ANAMARIA CALIN
    IBAN: RO69BTRLRONCRT0492529301
    Moneda: RON
    SWIFT: BTRLRO22
    Licitația se desfășoară pana la data de 29.12.2022, ora 21.00 ( ora României)“, a transmis Bogdan Cornoiu.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: