spot_img
14.5 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 30, 2024
Altele
    AcasăEducatieLiceu din Târgu Jiu, lăudat de o cunoscută scriitoare

    Liceu din Târgu Jiu, lăudat de o cunoscută scriitoare

    Un liceu din Municipiul Târgu Jiu a fost lăudat de o cunoscută scriitoare. Ștefania Mihalache a fost prezentă la sfârșitul săptămânii trecute la Colegiul Național „Spiru Haret“, pentru a vorbi cu elevii despre literatură.

    Scriitoarea a fost impresionată atât de interesul arătat de liceeni pentru literatură, cât și de atmosfera din școală, precum și de arhitectura clădirii: „Așaaa… ziceam că revin despre Tg. Jiu. Am avut o întâlnire la care nici nu visam. Un amfiteatru plin de elevi de liceu, dintre care o parte îmi citiseră cărțile și pregătiseră întrebări. Două fete au recitat poeme de-ale mele. Am văzut un liceu superb (clădire veche, cu geamuri înalte, inclusiv o minicapelă la demisol – nefolosită) renovat cu bun gust și păstrarea elementelor de design interior și exterior originale) doamne directoare și profesoare la zi cu tot ce se întâmplă în viața culturală, pregătind tot timpul evenimente cu copiii (participări la concursuri, olimpiade, BOOVIE s.a.m.d.) și o relație cu elevii făcută numai din căldură și afecțiune. Câteva fete efectiv au alergat la dna. prof. Georgeta Popescu și au îmbrățișat-o. Dacă aș fi dus la Colegiul Național Spiru Haret un străin căruia i-aș fi povestit în prealabil starea învățământului românesc ar fi zis că-s nebună sau că-l mint.
    Ei bine, chiar sunt oameni care dau valoare locului în care se află, și atunci locul acela nu mai este România aceea pe care o blamăm cu toții“, este mesajul transmis de scriitoarea Ștefania Mihalache pe pagina sa de Facebook.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: