spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
luni, aprilie 29, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesDeputat: Primarul Novaciului este alături de echipa PSD

    Deputat: Primarul Novaciului este alături de echipa PSD

    În timp ce primarul PNL al orașului Novaci păstrează tăcerea, nefăcând nici un fel de declarații legate de partidul din partea căruia va candida în 2024, deputatul PSD Claudiu Manta dă asigurări că acesta va fi candidatul social-democraților. Parlamentarul contrazice, astfel, pe senatorul PNL Ion Iordache, care susține că nu se pune problema plecării lui Leuștean din partid.

    Claudiu Manta îl ia în râs pe Iordache, spunând că nu e conectat cu realitatea politică de la Novaci, o dată ce a declarat că Leuștean rămâne la PNL. „Am văzut și eu declarația domnului Iordache. Dânsul cred că nu mai este conectat cu realitatea politică de la Novaci, pentru că domnul Leuștean este, de ceva vreme, membru (e adevărat nu formal), al echipei Partidului Social Democrat, chiar dacă nu s-a înscris în PSD, pentru că, după cum știți, asta ar duce la pierderea mandatului. Însă domnul Leuștean a fost, de câteva ori, la ședințele noastre și a fost susținut de echipa PSD în implementarea proiectelor dumnealui. Este alături de echipa Partidului Social Democrat  în această perioadă și va fi și în 2024, cu siguranță.” a declarat deputatul Claudiu Manta pentru Radio Infinit.

    Întrebat fiind despre zvonurile că primarul Novaciului, Dumitru Leuștean, ar pleca la PSD, Iordache declarase, anterior, că ar fi discutat cu acesta de mai multe ori și că nu s-ar pune problema plecării sale din partid.

    „Am avut mai multe discuții și nu se pune problema plecării din partid. Noi am luat decizia să susținem toți primarii pe care-i avem în funcție, singurele excepții fiind ale acelora care nu vor să facă echipă cu noi.”

    Iordache se referă, în ultima parte, la primarul Târgu Jiului, Marcel Romanescu, cel care a făcut multe declarații publice împotriva lui. De altfel, de când Iordache a venit la cârma PNL Gorj, în urmă cu 6 luni, organizația e frământată de scandaluri, dizolvări de organizații și declarații, chiar din partea unor membri ai partidului, că mulți primari vor pleca.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: