spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăxCum va fi vremea azi în Gorj

    Cum va fi vremea azi în Gorj

    Actualizare ora 10.00: 

    Un avertisment meteorologic de tip Cod Galben este emis pentru perioada cuprinsă între 11 noiembrie, ora 17, și 12 noiembrie, ora 08, pentru cea mai mare parte a zonelor țării, inclusiv în Gorj.

    Fenomenele vizate includ intensificări ale vântului și precipitații predominant sub formă de ninsori la altitudini de peste 1400 de metri, cu posibilitate de viscol temporar la peste 1700 de metri. Viteza vântului va crește semnificativ, cu valori cuprinse între 55 și 65 km/h, iar izolat peste 70 km/h. În zonele montane, se așteaptă precipitații mixte, cu predilecție pentru ninsori.

    Știrea inițială

    Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, vremea în Gorj se anunță cu precipitații.

    În zona joasă a județului, se prognozează ploaie pe tot parcursul zilei. Maxima termică va atinge 9°C, iar șansele de precipitații sunt semnificative, cu un procent de 90%. Vântul va sufla foarte ușor. Noaptea, cerul va fi mai mult noros, iar temperatura va scădea până la 1°C.

    La munte vor fi averse, maxima termică se va situa la 4°C, ziua, iar probabilitatea de precipitații ajunge la 95%. Vântul va sufla ușor, iar noaptea, aversele vor continua, menținând temperatura la 1°C. Sunt 60% șanse ca aceste precipitații să persiste și în timpul nopții. La altitudini mari, există posibilitatea ca temperatura să devină negativă, iar precipitațiile să fie sub formă de ninsoare.

    Soarele răsare la 07:19 și apune la 17:03, în timp ce luna va apărea pe cer la 05:02 și va apune la 16:02.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!