spot_img
13.5 C
Târgu Jiu
vineri, mai 17, 2024
Altele
    AcasăEvenimentFurt de material lemnos

    Furt de material lemnos

    Doi gorjeni au dosar penal, după ce au fost prinși de polițiști cu lemne furate. 

    Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au identificat în flagrant un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din sat Turburea, județul Gorj, în timp ce transporta material lemnos, fără a deține documente de proveniență. „În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în aceeași zi, bărbatul a tăiat fără drept un arbore de esență fag, pe care îl transporta cu autoturismul pe drumul petrolier Turburea”, a transmis IPJ Gorj.

    Totodată, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Stoina au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat, în vârstă de 59 de ani, cu privire la faptul că o persoană sustrage material lemnos din Ocolul Silvic Hurezani. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 18 ani, din comuna Stoina, care a tăiat fără drept mai mulți arbori de esență gorun și carpen și i-a transportat cu un atelaj hipo pe drumul agricol din apropierea fondului forestier, unde a fost depistat de polițiști.
    În ambele cauze, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și sustragere de material lemnos.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: