spot_img
14 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
    AcasăActualitatePetrecerea Gospodarilor la Novaci

    Petrecerea Gospodarilor la Novaci

    Eveniment inedit la Novaci. Gospodarii locului au organizat, în a doua zi de Paște, o întâlnire cu toți oamenii locului, care și-au dorit să se simtă bine, unii în compania celorlalți.

    Petrecerea Gospodarilor s-a lăsat cu mâncare tradițională și muzică de calitate. Fiecare participant a adus ce a dorit, astfel încât s-a făcut schimb de bunătăți culinare.
    Oamenii s-au strâns la ieșirea din Novaci, spre Rânca, lângă Parcul Gheorghe Tătărescu. Participanții s-au prins în hore, să joace, să asculte muzică și să socializeze.
    „Adaptând totul la timpurile pe care le trăim, vorbim de voluntari pentru comunitate. Unii dintre voluntari sunt vizibili prin ceea ce fac, deoarece nu se poate altfel, alții își păstrează anonimatul, convinși că a da altora, a ajuta, reprezintă adevărata bogăție a sufletului. Mulțumesc tuturor celor care s-au oferit să se implice în organizarea și desfășurarea acestei petreceri, așa ca pe timpuri, fără mână întinsă către bugetul primăriei, fără interese sau pretenții! Novăcenii sunt oameni cu suflet MARE!!!i”, au transmis organizatorii.
    La final, gospodării au strâns și gunoiul în urma lor, pentru a proteja natura.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: