spot_img
19.9 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
    AcasăActualitateComemorare a eroilor aviatori în Comuna Stănești. Aeronave militare vor evolua într-un...

    Comemorare a eroilor aviatori în Comuna Stănești. Aeronave militare vor evolua într-un spectacol aerian

    Stănești, Gorj – 25 Mai 2024: Asociația Aerodrom Baza Stănești, cu sprijinul Statului Major al Forțelor Aeriene, organizează un eveniment de comemorare a eroilor aviatori căzuți la datorie în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Ceremonia va avea loc sâmbătă 25 mai, la Monumentul Eroilor din comuna Stănești, județul Gorj, începând cu ora 10:45.

    Evenimentul este dedicat memoriei curajoșilor aviatori care și-au sacrificat viața pe aerodromul din Stănești-Gorj, contribuind la eforturile de război și la apărarea patriei. Ceremonia va include depunerea de coroane de flori, momente solemne de reculegere și discursuri din partea oficialităților și reprezentanților Forțelor Aeriene.

    „Este o onoare și o datorie să ne amintim și să cinstim eroismul aviatorilor noștri care și-au dat viața pentru libertatea și securitatea țării noastre. Acest eveniment este o ocazie de a aduce un omagiu acestor bravi soldați și de a transmite generațiilor viitoare importanța sacrificiului lor,” a declarat președintele Asociației Aerodrom Baza Stănești.

    În semn de respect și recunoștință, ceremonia se va încheia cu un spectacol aerian impresionant, în cadrul căruia vor evolua mai multe aeronave militare: C-27J Spartan, IAR 330 Puma și IAR 99. Aceste aeronave vor survola zona monumentului, oferind un salut aviatic emoționant.

    Publicul larg este invitat să participe la această activitate de comemorare pentru a aduce un omagiu eroilor aviatori și pentru a celebra moștenirea lor. Evenimentul promite să fie unul deosebit de emoționant și memorabil, reafirmând respectul și recunoștința comunității pentru sacrificiul suprem al aviatorilor noștri.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!