spot_img
30.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăAdministratiePeste 30 de ore petrecute în circumscripțiile electorale și în secțiile de...

    Peste 30 de ore petrecute în circumscripțiile electorale și în secțiile de votare din Gorj! O persoană a leșinat

    Maraton la circumscripțiile electorale și la secțiile de votare din Gorj, de duminică până luni. S-a stat între 30-35 de ore pentru procesul electoral, numărarea voturilor și întocmirea proceselor electorale. Incidente au fost puține, dar multa oboseala și nervi întinși la maxim. Pe fondul oboselii de dimineață s-au făcut greșeli care au fost remediate după ore de așteptare. De altfel, mai multe persoane implicate în procesul de vot și manifestat stări de rău, iar o persoană chiar a leșinat în fața Biroului Electoral Județean Gorj de la Târgu Jiu, unde s-a prezentat pentru predarea proceselor verbale din urmă dublului scrutin.

    De altfel, un echipaj medical aflat la faţa locului i-a acordat primul ajutor. Potrivit prefectului judeţului Gorj, Virgil Drăguşin, persoana respectivă a primit îngrijiri medicale, apoi a fost transportată la spital.

    Predarea buletinelor şi a proceselor verbale pentru alegerile europarlamentare este aproape finalizată, dar cea a celor pentru alegerile locale se va derula şi marţi.

    Polițiști, jandarmi și reprezentări ISU au stat în dispozitive tot atâtea ore că și membrii secțiilor de votare și că cei ai circumscripțiilor oferind suport pentru bunul mers al procesului electoral.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!