spot_img
27 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăActualitate842 de voturi pentru primarul PSD de Mușetești! "Am onoarea și bucuria...

    842 de voturi pentru primarul PSD de Mușetești! „Am onoarea și bucuria de a vă mulțumi din suflet pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o”!

    Cosmin Băban, primarul PSD de Mușetești a obținut un nou mandat pentru primăria comunei într-o luptă puternica electorală în localitate. Cetățenii au decis însă să ii acorde votul iar cetățeni l-au propulsat pe candidatul PSD către un nou mandat. Primarul în exercițiu le-a mulțumit celor care l-au ales cu 842 de voturi din 1221 valabil exprimate.

    „Am primit un vot de încredere care mă onorează și mă responsabilizează. Vreau să subliniez că voi fi, ca întotdeauna, primarul tuturor, nu doar al celor care m-au votat. Împreună, vom continua să lucrăm pentru binele comunei Mușetești, dorindu-ne o comunitate unită și puternică.

    În ciuda campaniei murdare prin care am trecut, am demonstrat că voința și solidaritatea noastră sunt mai puternice. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră și pentru a continua proiectele și inițiativele care să aducă bunăstare și dezvoltare comunei noastre.

    Mulțumesc încă o dată pentru sprijinul acordat și vă asigur că ușa primăriei va fi mereu deschisă pentru fiecare dintre dumneavoastră. Doar împreună vom reuși”, a transmis
    Băban Cosmin Ion, primarul comunei Mușetești.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!