spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 28, 2024
Altele
    AcasăEvenimentUPDATE Pescar căutat de salvatori în zona lacurilor din Câlnic. Este de...

    UPDATE Pescar căutat de salvatori în zona lacurilor din Câlnic. Este de negăsit

    Pescarul în vârstă de 75 de ani care era de negăsit după ce plecase la pescuit la un lac id zona comunei Câlnic a fost găsit în viață.

    „Persoana dispăruta a fost găsită in viață, deshidratat conștient, cooperant fiind transportat de salvamontiști pana îl locul unde a putut fi predat ambulantei SMURD“, au transmis salvamontiștii.

    Știrea inițială:

    Un gorjean, care plecat la pescuit în zona lacurilor din comuna Câlnic este de negăsit. Acesta este căutat de salvamontiști, polițiști și salvatori de la ISU. Mașina gorjeanului se află, încă, în zona lacurilor.

    „Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în zona lacurilor formate în carierele de cărbune din zona Calnic -Hodoreasca.

    Salvamontiștii acționează ca resursă de sprijin, la solicitarea Inspectoratului Județean de Politie Gorj și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, alături de personal din cadrul acestor instituții.

    Salvamontiștii intervin cu echipe de cercetare terestră și de cercetare cu drone cu termoviziune și binocluri cu infraroșii”, au transmis reprezentanții Salvamont Gorj.

    Articolul precedent
    Articolul următor
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!