spot_img
Altele
    AcasăJustițieAfacerist cunoscut și șefii din subordine scăpă de toate acuzațiile ANAF! DIICOT...

    Afacerist cunoscut și șefii din subordine scăpă de toate acuzațiile ANAF! DIICOT Craiova a pus anterior punct cercetarilor

    DIICOT a clasat încă de acum trei ani dosarul de evaziune fiscală și spălare de bani de 7 milioane de euro deschis pe numele omului de afaceri din Gorj Nicolae Sarcină, dar ANAF a spus NU. A contestat clasarea iar dosarul a ajuns în instanță. Joi însă, Tribunal Gorj a pus punct definitiv acestui dosar, care a implicat o anchetă făcută timp de șapte ani asupra afaceristului Sarcină și a oamenilor săi de bază.

    „Respinge, ca nefondată, plângerea formulată de petentul, Statul Român prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, împotriva ordonanţei nr. 167D/P/2014 din data 28.09.2021, a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen., obligă petentul Statul Român prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, la plata sumei de 200 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, a stabilit Tribunalul Gorj.

    Reamintim că, soluția de clasare a dosarului a fost dispusă pe 28 septembrie 2021, după 7 ani de anchetă. În noiembrie 2014, procurorii DIICOT Craiova au facut 19 perchezitii în acest caz, în Ilfov, Dolj, Gorj și Cluj. 7 persoane erau suspectate de evaziune fiscală și spălare de bani de 7 milioane de euro. În septembrie 2020, Parchetul General, de această dată, a clasat un alt dosar al afaceristului, dar a trimis în judecată pentru evaziune fiscală 2 directori ai grupului Succes, controlat de omul de afaceri.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
    error: Content is protected !!