spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 6, 2024
Altele
    AcasăNationalTAROM anulează zboruri din cauza lipsei temporare de echipaj; Grindeanu comentează

    TAROM anulează zboruri din cauza lipsei temporare de echipaj; Grindeanu comentează

    TAROM a informat că zece zboruri programate pentru ziua de luni au fost anulate din cauza lipsei temporare de personal. Compania a declarat că trece printr-o situație fără precedent, subliniind că măsura a fost necesară din cauza unor probleme operaționale legate de disponibilitatea echipajului.

    Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a reacționat la situație, criticând managementul TAROM și subliniind necesitatea unei soluții rapide. Grindeanu a declarat că delegația română a Summitului NATO a reușit să plece conform planificării, datorită unei aeronave TAROM puse la dispoziție în mod special pentru această ocazie.

    TAROM regretă disconfortul creat şi asigură pasagerii că siguranţa acestora este prioritatea noastră absolută. Ne angajăm să oferim alternative convenabile pentru pasagerii afectaţi de aceste anulări.

    ”Echipa noastră de asistenţă va contacta direct pasagerii pentru a oferi informaţii detaliate privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau alte opţiuni disponibile. Compania TAROM depune toate eforturile şi ia măsurile necesare pentru a reduce impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectaţi, iar aceştia vor fi informaţi despre noile aranjamente de zbor”, precizează TAROM.

    Pentru informaţii suplimentare, pasagerii pot contacta centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau pe oricare dintre adresele de email: contact@tarom.ro, rezervari@tarom.ro.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!