spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăSportGheorghe Hagi: Decizie surprinzătoare pentru fotbalul românesc

    Gheorghe Hagi: Decizie surprinzătoare pentru fotbalul românesc

    Gheorghe Hagi a dezvăluit, printr-un comunicat de presă transmis luni, că a refuzat oferta Federației Române de Fotbal de a prelua conducerea echipei naționale.

    Fostul mare fotbalist, supranumit „Regele”, a subliniat că această hotărâre, de a refuza antrenarea echipei naționale, a fost printre cele mai grele pe care le-a luat de-a lungul carierei sale.

    ”Dragi suporteri români, în urma discuţiilor din ultima perioadă, cu privire la dorinţa Federaţiei Române de Fotbal de a fi noul selecţioner al României, doresc să precizez următoarele:

    – Am analizat în ultimele zile această posibilitate, pentru că, pe de o parte, trebuiau îndeplinite anumite condiţii ale F.R.F, iar pe de altă parte există proiectul pe care l-am început la Farul Constanţa în urmă cu trei ani, unde îmi doresc să construim un club puternic.

    – Din acest motiv am decis că nu pot accepta, în acest moment, propunerea Federaţiei Române de Fotbal de a fi selecţionerul echipei naţionale.

    – A fost cu siguranţă una din cele mai dificile decizii pe care le-am luat în întreaga carieră, pentru că naţionala României reprezintă visul oricărui tehnician român.

    – Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în aceste zile. Hai, România !”, se arată în comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Farul Constanţa.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!