spot_img
19.8 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăSportGorjean, campion olimpic la canotaj. „Suntem zeii apelor“

    Gorjean, campion olimpic la canotaj. „Suntem zeii apelor“

    Gorjul are un campion olimpic. Florin Enache, din Aninoasa, a obținut medalia de aur, la dublu vâsle, la Paris. 

    Echipajul României de dublu vâsle masculin, formată din gorjeanul Florin Marian Enache, din comuna Aninoasa și Andrei Sebastian Cornea, a obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris.

    Enache și Cornea au început în forță și au reușit încă de la început să conducă. Echipajul României a fost depășită la 1.500 de metri de echipa Olandei. Finalul a fost unul de infarct, iar echipajul României a reușit să revină și să câștige cursa și titlul olimpic.

    „Suntem zeii apelor în proba de dublu vâsle masculin. Prima medalie de aur în această probă, dacă nu mă înşel. Sunt foarte bucuros că am reuşit să scriem din nou istorie. Eu cu Andrei am scris istorie, nu am cuvinte să mă exprim. Ştiam că putem reuşi, doar că nu am vrut să mă afirm înainte. Ştiam că nu contează culoarul, v-am spus şi ieri. Astăzi am venit la cursă cu mentalitatea că este culoarul 1 şi că este 1 august. În 4 zile este ziua mea de naştere şi este cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam face vreodată”, a declarat Florin Marian Enache, la TVR.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!