spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăPoliticNoul subprefect, după depunerea jurământului: ”Am o carieră de 35 de ani,...

    Noul subprefect, după depunerea jurământului: ”Am o carieră de 35 de ani, am realizări. Putem să dezvoltăm județul”

    Noul prefect de Gorj, Șerban Predescu, a depus jurământul, în această dimineață, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat prin videoconferință. Numirea a fost publicată joi seara în Monitorul Oficial. După ședința de învestire, Predescu a declarat că așteaptă ca prefectul să-i delege atribuțiile, pentru a ști de ce domenii se va ocupa. ”Atribuțiile trebuie să mi le stabilească, prin ordin, domnul prefect. Eu sunt un om implicat, toată viața am fost așa, un tip dinamic și cred că ne descurcăm”, a spus Predescu, în prima declarație în noua calitate.

    Fost director al RAR Gorj, noul subprefect a declarat că experiența și realizările din carieră au fost atuurile care l-au recomandat pentru numirea în postul de la Prefectura Gorj. Șerban Predescu s-a arătat optimist că va reuși să realizeze obiective pentru dezvoltarea Gorjului. ”Am o carieră de 35 de ani în județu Gorj, am avut realizări personale și profesionale, materializate prin construcția noului sediu al Registrului Auto Român, o clădire modernă, de fapt cea mai modernă din România. Realizările profesionale sunt toate trecute în CV-ul meu. Consider că experiența de viață și experiența profesională mă ajută să realizez obiective și putem să dezvoltăm în continuare județul”, a mai spus noul subprefect.

    Șerban Predescu a afirmat că nu ar ezita să se ocupe de proiectul de modernizare și reabilitare a clădirii Prefecturii Gorj, care se află într-o stare avansată de degradare și spune că are experiența construirii unui sediu modern pentru RAR. ”Este cel mai modern sediu din țară, dar RAR e regie autonomă cu autofinanțare, a fost mai simplu cu obținerea fondurilor, prefectura are alt statut. Dacă o să primesc, prin atribuțiile funcției, și această activitate, aș face-o cu mare drag”, a afirmat Predescu.

     

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!