spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăPoliticCâte mandate de parlamentari poate obține PSD la Gorj

    Câte mandate de parlamentari poate obține PSD la Gorj

    Primarul Ion Bîrcă afirmă că PSD poate obține, “fără probleme”, 4 mandate de parlamentari la Gorj, în urma alegerilor din 1 decembrie.

    Edilul comunei Turburea susține că Partidul Social-Democrat își poate mări numărul de parlamentari. Ion Bîrcă spune că acest obiectiv poate fi atins, pentru că PSD are 50 din cei 70 de primari la Gorj. În opinia sa, Partidul Social-Democrat poate obține, “fără probleme”, 4 mandate de parlamentari, la Gorj.

    În prezent, PSD are doi deputați, Mihai Weber și Claudiu Manta, și un senator, Cristinel Rujan. Deocamdată, nu au fost stabilite listele pentru parlamentarele din luna decembrie.

    “Listele vor fi făcute de comun acord cu toată lumea, la fel cum s-a procedat până acum. Lucrurile se desfășoară cum trebuie, democratic. Sunt întrebați fiecare factor de decizie din cadrul Partidului Social-Democrat, primarii, consilierii județeni, dacă sunt de acord cu cei numiți. Nu s-au stabilit încă candidații, dar noi știm, sunt aceleași nume. Oamenii au făcut treabă pe mandatul lor, acum ar fi chiar culmea să le întrerupi mandatele ca să punem pe altcineva.

    Noi am zice că, după alegerile parlamentare, să mai adăugăm la numărul actual de parlamentari, pentru că vorbim de 50 de primari care suntem ai Partidului Social-Democrat.

    Oricum, cred că vom lua un scor destul de frumos. Oamenii sunt alături de noi. S-a dovedit, când au ales primarii PSD. Eu zic că, fără probleme, vom lua și pe cel de-al 4-lea parlamentar. O să obținem un scor mare. Ce, nu am obținut un scor mare în ceea ce privește numărul de primari? Spre exemplu, diferența dintre noi și cei de la PNL e dublu și ceva”, a precizat Ion Bîrcă.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!