spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateSe reduce programul de vizitare a bolnavilor la Spitalul Județean. Creștere alarmantă...

    Se reduce programul de vizitare a bolnavilor la Spitalul Județean. Creștere alarmantă a cazurilor COVID

    Durata programului de vizită a pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu va fi redusă, începând cu 13 august, pentru o perioadă de șapte zile, pentru că, în ultima perioadă, a crescut numărul infecțiilor cu coronavirus.
    „Se va reduce programul de vizită al bolnavilor internați în secțiile (non-ATI) ale Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu până pe data de 20 august 2024.
    Astfel, pacienții vor putea fi vizitați de luni până duminică în intervalul orar 14:00 – 16:00, cu o durată maximă de vizită de 15 minute/pacient. Portul echipamentului de protecție devine obligatoriu (mască de protecție, halat de protecție și botoși); echipamentul de protecție va fi pus la dispoziția vizitatorilor de către unitatea medicală.
    Pentru toate sectiile ATI, vizitarea pacientilor este permisă zilnic, de luni până duminică între orele: 13.00-14.00 și 19.00-20.00.
    În situația în care vizitatorii/aparținătorii prezintă simptomatologie specifică infecției cu SARS-CoV-2, accesul acestora va fi restricționat.
    Măsurile sunt necesare pentru reducerea transmisibilității virusului SARS-CoV-2 la nivelul unității medicale și pentru protejarea pacienților și personalului medical“, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.
    11 pacienți care suferă de Covid sunt internați în prezent la Secția de Boli Infecțioase, dintre care două cazuri sunt forme severe. De asemenea, un copil se află internat cu COVID-19.
    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!