spot_img
15.9 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăSocialPatronul Lux Funerare, condus pe ultimul drum! Curtea bisericii, plină de coroane

    Patronul Lux Funerare, condus pe ultimul drum! Curtea bisericii, plină de coroane

    Laurentiu Cîrțina, patronul firmei de pompe funebre Lux Funerare, din Târgu Cărbunești, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Numărul celor care au vrut astfel sa își ia rămas bun a fost impresionant, iar curtea bisericii, unde a fost depus trupul neînsuflețit, a fost plină de coroane de flori.

    „Dumnezeu să-l ierte și să-i primească sufletul iar familiei să-i dea putere… Știm că Laurențiu v-a fost drag și pierderea lui e un gol imens pentru fiecare dintre noi. Știm că fiecare vreți să vă arătați recunoștință pentru ce a însemnat el pebntru noi și fiecare o facem prin aducerea unei coroane de flori. Va rugam cu iertare să nu mai faceți acest gest. Curtea Bisericii este plină și acestea nu-l vor mai aduce înapoi. Haideți să ne gândim la familie și la ce ar fi făcut Laurențiu în această situație. Se va amplasa o cutie pentru donații în care veți depune dacă doriți ce credeți dvs de cuviință, banii sigur vor fi de folos familiei sau cum îl știam pe Laurențiu ii vor folosi in numele lui pentru vreun scop caritabil… Cu durere in suflet va mulțumim pt înțelegere și să știți că Laurențiu iubea florile, iubea să le dăruiască…”, a transmis un apropiat al familiei îndoliate.

    Omul de afaceri a decedat pe patul unui spital din capitală, după ce a suferit un accident casnic. A căzut de pe casă, iar lovitura i-a fost fatală.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!