spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal CSM Târgu Jiu a reușit să se impună în...

    Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a reușit să se impună în dubla împotriva formației CS Activ Prahova Ploiești

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu a înregistrat două victorii în fața echipei CS Activ Prahova Ploiești. Gorjencele s-au impus în ambele partide de verificare. A fost 33-22, vineri seara, în prima confruntare, și 24-20, sâmbătă, în cea de-a două partidă de pregătire.

    Echipa din Prahova a făcut câteva achiziții interesante în vara acestui an, perfectând transferurile unor jucătoare din Liga Florilor, și are ca obiectiv promovarea. Jucătoarele echipei din Prahova au întâlnit peste o echipă gazdă extrem de motivată, cu poftă de joc și dornică să șteargă impresia lăsată la ultimul turneu, disputat pe teren propriu. Handbalistele lui Liviu Andrieș au arătat mult mai bine, atât ofensiv, cât și defensiv. O altă veste bună este că la echipă a revenit și Helena Paulo Gilda Simoa, iar acest lucru s-a simțit în jocul echipei, cu precădere în prima confruntarea, în care Gilda Simao a marcat 10 goluri!

    Primul meci a fost dominat clar de handbalistele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache. Cu Gilda Simao în formă foarte bună, CSM Târgu Jiu a intrat la vestiare cu +8 pe tabelă, scor 20-12. Și repriza a doua a fost la discreția echipei din Târgu Jiu, care s-a impus cu 33-22.

    Al doilea meci s-a disputat sâmbătă, 17 august, a fost ceva mai echilibrat. Gorjencele s-au desprins pe tabelă abia pe finalul primei reprize. CSM Târgu Jiu a intrat la pauză cu +4 pe tabelă, scor 12-8. Repriza secundă a fost și ea una echilibrată, în care echipa oaspete a încercat să țină aproape, reușind să reducă diferența la 3 goluri pe tabelă, scor 18-15. O serie de 4 goluri consecutive înscrise de CSM Târgu Jiu a lămurit definitiv câștigătoarea partidei. S-a terminat 24-20, într-o partidă în care a ieșit în evidență pivotul Marija Petrovic, cu 7 reușite.

    „Au fost două jocuri utile“

    Antrenorul Liviu Andrieș a spus că cele două jocuri de pregătire au fost foarte utile: „Au fost două jocuri utile. S-a văzut o altă exprimare a noastră atât din puncte de vedere al apărării, cât și al atacului. Din păcate nu am avut tot lotul valid la cele două jocuri“.

    Săptămâna viitoare, CSM Târgu Jiu va participa, la Brașov, la un puternic turneu de tip Final 4, la care mai participă echipa gazdă, Corona Brașov, dar și alte două grupări din Liga Florilor, SCM Râmnicu Vâlcea și Măgura Cisnădie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!