spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăAdministratieCEO a cerut insolvența UATAA, liberalii din conducere au ținut totul secret,...

    CEO a cerut insolvența UATAA, liberalii din conducere au ținut totul secret, dar au părăsit corabia

    Pentru o sumă de 2 milioane de lei, CE Oltenia a somat UATAA Motru, încă din luna mai. Conducerea liberală de atunci a uzinei, atât directorul cât și CA și AGA, dar și o parte din angajații care au avut acces la informație, au ținut însă totul secret. Ba mai mult, CL Motru nu a fost informat de acest aspect, mai ales că unitatea nu mai poate intra in insolvență, ci direct in faliment.

    Liberalii au părăsit, în bloc, UATAA, imediat după pierderea alegerilor în Motru, speriați că uzina este la un pas de faliment, chiar dacă știau că ei făcuseră asta. De altfel, PNL a condus UATAA din 2020 până în 2024, luna iunie, primind sume importante de bani, în acești ani, de la Primăria Motru sau subvenție de la Guvern.

    În urma auditului făcut la uzină, de Primăria Motru, acum liberalii pasează responsabilitatea altor persoane, Primăriei Motru, primarului, asta pe rețelele de socializare, cu toate că s-au făcut demersuri către organele abilitate pentru a lua masuri cu privire la dezastrul generat de cei care au decis soarta UATAA.

    Acum, uzina are debite de milioane de euro, sub conducerea liberală, pentru furnizori neachitați, certificate de CO2 neplătite, ori amenzi contestate în instanță. Dezastrul este, astfel, iminent, uzina fiind pe buza prăpastiei, neputând fi plătite ușor milioanele de euro înregistrate până acum. Situația a fost anunțată la Prefectura Gorj, iar salariile angajaților s-au dat, în ultima perioadă, cu greu.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!