spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateMăsură luată de CEO pentru mineritul din Motru

    Măsură luată de CEO pentru mineritul din Motru

    Sunt luate măsuri înaintea sezonului de iarnă la Unitatea Minieră de Cariere Motru. S-a stabilit ordinea priorităților la programul de reparații al celor două sectoare miniere din cadrul UMC Motru. Astfel, s-a decis aprobarea bugetului necesar pentru reparație mecanică la mașina combinată de tip KSS, care funcționează în sectorul Roșiuța.
    Este nevoie de asigurarea de urgență a serviciilor de reparare și întreținere a mașinilor, dat fiind faptul că producția de cărbune de la Cariera Roșiuța este trimisă integral la două dintre sucursalele electrocentrale ale Complexului Energetic Oltenia.
    Este vorba despre Sucursala Electrocentrale de la Turceni și Sucursala Electrocentrale de la Ișalnița. Bugetul pentru programul de reparații de urgență la sectorul Roșiuța se apropie de un milion de lei. De precizat că este și perioada în care subunitățile miniere sunt angrenate în activitățile de constituire a stocurilor de cărbune atât de la depozitele din minerit, cât și din depozitele aferente sucursalelor electrocentrale. Stocurile trebuie să fie finalizate până la data de 1 noiembrie. De asemenea, nivelul stocurilor de combustibil pentru sezonul de iarnă este stabilit prin Hotărâre de Guvern.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!