spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăAdministratieHaos la Cariera Lupoaia! Salariații care nu se conformează, amenințați cu "batalionul...

    Haos la Cariera Lupoaia! Salariații care nu se conformează, amenințați cu „batalionul disciplinar” Pinoasa

    Este haos în ceea ce privește actul de conducere la Cariera Lupoaia, iar salariații se plâng, inclusiv anchetatorilor, de abuzurile pe care le fac șefii, la adresa celor care muncesc de ani buni, dar care nu închid ochii la neregulile din jur.

    Asta pentru că sunt salariați pontați la locul de muncă, dar care nu vin efectiv la treabă. Astfel, din 12 persoane care ar trebui să fie pe un schimb, în producție, vin doar 9, restul fiind ținuți la birouri să facă cafele sau la spălătorii. Unii salariații nu vin de loc la serviciu, pentru că sunt pile.

    Grav este că cei din conducerea EMC Motru știu situația, dar închid ochii, refuză să ia măsuri, chiar dacă situația relatată de salariați este gravă.

    Un exemplu este chiar felul în care sunt tratați absolvenții de școli profesionale, sudorii cu contracte pe 5 ani, care sunt trimiși mașiniști la lopată pe circuitele de benzi. Acești tineri lucrează în pericol, cu benzile neoprite, dau la lopată fiind predispuși unui accident, deoarece CFL-istii vor producție și fac totul din mers.

    Dacă cineva comentează și ridică problema abuzurilor, salariații care ridică vocea sunt amenințați că vor fi mutați la Cariera Pinoasa, considerat „batalion disciplinar”. La Pinoasa s-a înregistrat accidentul cu utilajele, care au fost distruse de un mal de pământ.

    Oamenii cer conducerii CEO să trimită aici Corpul de Control, deoarece situația este de netolerat.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!