spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăActualitateBeneficiu pentru salariații unei termocentrale din Complexul Energetic Oltenia

    Beneficiu pentru salariații unei termocentrale din Complexul Energetic Oltenia

    Angajații unei sucursale electrocentrale din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor avea parte de un beneficiu, în perioada următoare. Administrația Complexului Energetic Oltenia a aprobat alocarea de fonduri, pentru asigurarea de servicii de transport pentru salariații Sucursalei Electrocentrale de la Turceni.
    Serviciile de transport vor fi disponibile de la dimiciliu, la locul de muncă și retur. Bugetul alocat de urgență este de peste 230.000 de lei. Dat fiind faptul că actualul contract cu prestatorii de servicii de transport încetează, este necesară încheierea unui nou contract. Acesta va fi valabil până la jumătatea lunii viitoare. În această perioadă, vor fi demarate procedurile legale pentru organizarea unei licitații, care să asigure mijloace de transport închiriate pe termen mai lung pentru angajații Termocentralei de la Turceni.
    Serviciile de transport sunt asigurate în baza Contractului Colectiv de Muncă, semnat între sindicatele și administrația Complexului Energetic Oltenia. Este obligatoriu ca transportul să fie organizat de către angajator, având în vedere domeniul în care se activează și faptul că orice întârziere a muncitorilor la locul de muncă ar cauza blocarea activității sau chiar producerea de avarii majore, cu pagube însemnate.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!