spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăEducatieSală de ”detenție”, amenajată într-o bibliotecă, la un liceu din Târgu Jiu

    Sală de ”detenție”, amenajată într-o bibliotecă, la un liceu din Târgu Jiu

    Sala de ”detenție” pentru elevii care deranjează cursurile a fost amenajată, la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu“ din Târgu Jiu, în biblioteca unității.
    „Elevii vor ajunge aici fără telefon mobil și vor fi supravegheați audio-video, cât și de un cadru didactic de serviciu, în ziua respectivă sau de către doamna bibliotecară a liceului nostru“, a spus Daria Haidău, director al Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu“.

    „Elevii nu prea se mai documentează“

    Elevii spun că înființarea acestei săli de ”detenție” este o idee bună: „Au posibilitatea să citească, să experimenteze. Cred că este o sală unde elevii se simt bine“, a spus o elevă.
    Și profesorii sunt mulțumiți, deoarece elevii au posibilitatea să citească și să învețe: „M-am bucurat, într-un fel, pentru că elevii nu prea se mai documentează, iar la bibliotecă pot să citească sau să desfășoare alte activități didactice“, a precizat Cătălin Negrea, profesor.

    Din acest an școlar, unitățile de învățământ au posibilitatea să amenajeze săli de detenție pentru elevii indisciplinați.

     

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!