spot_img
23.9 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 19, 2024
Altele
    AcasăSocialGemenii dispăruți, văzuți în gara din Craiova. Părinții cer ajutor celor care...

    Gemenii dispăruți, văzuți în gara din Craiova. Părinții cer ajutor celor care i-au văzut

    Dispariția misterioasă a celor doi frați de 15 ani, din Târgu Jiu, a alertat nu numai autoritățile din Gorj, ci și pe cele din Dolj, după ce părinții copiilor au anunțat pe rețelele de socializare că ar avea indicii că băieții ar fi ajuns în gara din Craiova. Mai mult, mama copiilor a anunțat că cei doi băieți ar avea asupra lor o mie de euro, pe care i-ar fi putut schimba. Asta, fie în case de schimb valutar specializate, fie în unități unde se practică jocuri de noroc. 

    Părinții gemenilor de 15 ani din Târgu-Jiu au transmis un mesaj alarmant pe rețelele sociale: copiii lor nu au revenit acasă de mai bine de 24 de ore, deși nu sunt cunoscuți cu plecări de la domiciliu. Presa centrală anunță că cei doi ar fi făcut acest gest, după o ceartă cu unul dintre părinți, supăraț că băieții ar fi fost prinși la ”păcănele”. Marian și Gheorghe au dispărutluni, nemaiajungând acasă de la liceul unde învață.

    Semnalmente Tăbuși Marian: înălţime 1,73 m, greutate de aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac alb, blugi de culoare neagră și adidași de culoare albă.

    Semnalmente Tăbuși Gheorghe: înălţime 1,71 m, greutate de aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă cu alunițe, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac negru, blugi de culoare neagră și adidași de culoare gri.

    Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor doi minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urgrnță 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!