spot_img
16.9 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAccident grav la Răchiți. Opt răniți

    Accident grav la Răchiți. Opt răniți

    Un accident rutier soldat cu mai multe victime a avut loc în această dimineață, la Răchiți. Din primele informații, un microbuz plin cu pasageri a fost izbit de un autobuz. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor. În zonă se circulă cu restricție.

    „În această dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, la intersecția D.N. 67 D cu D.J. 672 C, a avut loc un accident rutier, în urma coliziunii dintre un microbuz și un autobuz de transport persoane, fiind acordate îngrijiri medicale la 8 persoane”, a transmis IPJ Gorj.

    Polițiștii rutieri din Târgu Jiu efectuează cercetarea la fața locului.

    Actualizare:

    „La data de 20 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, despre faptul că pe D.N. 67 D, la intersecție cu D.J. 672 C din localitatea Răchiți, s-a produs un accident rutier soldat cu 8 victime, toate conștiente, în urma coliziunii dintre un autobuz și un microbuz de transport persoane.

    La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu și Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu, pentru cercetarea locului faptei.

    Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un microbuz, pe D.J. 672 C Răchiți, din direcția comunei Runcu către Târgu Jiu, ajungând la intersecția cu D.N. 67D, pentru a efectua virajul către stânga, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autobuz condus de un bărbat de 39 de ani, din orașul Baia de Aramă, județul Mehedinți, care circula pe D.N. 67D, din direcția Târgu Jiu către Tismana, intrând în coliziune cu acesta.

    În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a 8 persoane cu vârste cuprinse între 51 și 64 de ani, care au fost transportate cu ambulanțele la spital, pentru acordarea de îngijiri medicale.

    Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

    Ulterior s-au mai deplasat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, alte două persoane implicate în accident, care au părăsit locul accidentului înainte să fie consultate de specialiști, considerând, la acel moment, că nu au suferit leziuni.

    Toate cele 10 persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale erau pasageri în microbuz.

    În autobuz nu erau prezenți pasageri.

    În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!