spot_img
21.9 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 20, 2024
Altele
    AcasăActualitateVizită inedită la Penitenciarul Târgu Jiu

    Vizită inedită la Penitenciarul Târgu Jiu

    12 reprezentanți ai Bisericii Creștină Germană după Evanghelie din Sibiu au vizitat Penitenciarul Târgu Jiu și le-au vorbit deținuților despre valorile creștine.

    „Activitatea a avut un impact important asupra deținuților, un număr de 50 de persoane participând cu interes la programul religios susținut de reprezentanții cultului, alcătuit din predici și cântece creștine.

    Deținuții participanți au fost selecționați din rândul celor care au manifestat pe parcursul detenției un interes constant fața de activitățile religioase și care nu beneficiază de un puternic suport social, fiind nevizitați de familie. Cu această ocazie, reprezentanții Bisericii Creștine Germane după Evanghelie din Sibiu, au oferit deținuților participanți, câte un pachet umanitar alcătuit din articole de igienă, produse alimentare și cărți religioase.

    Aceste activități vin în întâmpinarea nevoilor moral-religioase ale deținuților participanți și au ca scop dezvoltarea și exersarea atitudinilor, comportamentelor și deprinderilor dezirabile social, prin contactul direct cu societatea civilă, cu practicile și obiceiurile din libertate. Astfel, se urmărește dezvoltarea personală și reintegrarea socială a persoanelor care execută pedepse privative de libertate, precum și stimularea interesului pentru activitățile moral-religioase“, a transmis comisarul şef de poliție penitenciară Teodor Iancu, directorul Penitenciarului Târgu Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!