spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 23, 2024
Altele
    AcasăActualitateTârgu Jiu: Speriați de avion, la prima oră

    Târgu Jiu: Speriați de avion, la prima oră

    Cetățenii din Târgu Jiu au fost treziți, luni, la prima oră, de zborul avionului care efectuează activități de igienizare. De obicei, acțiunile de deratizare erau anunțate de oficiali, de această dată nu s-a făcut niciun anunț.
    „Bună dimineața mămici…am și eu o întrebare are cineva idee pt ce defilează „domnul cu pricina”!? Mă poate lumina cineva!? De la 6 dimineața defilează și aș fi curioasa pt ce ne mai „stropesc ” acum?”, a fost unul din mesajele transmise pe grupurile de discuții, folosite de târgujieni.


    Răspunsul a venit imediat din partea unui alt târgujian.
    „Bănuiesc ca răspunsul lor ar fi pentru țânțari, dar țin sa cred ca e vreo manevra urâta, se plimba peste oraș când toată lumea pleacă la servici , copii la școala , este doar părerea mea. Dumnezeu cu mila!”.

    Acțiunea desfășurată astăzi face parte din calendarul transmis de autorități, la începutul anului și vizează efectuarea de tratament împotriva țânțarilor, căpușelor și altor insecte dăunătoare. La vremea respectivă, oficialii anunțau că substanțele folosite nu dăunează sănătății persoanelor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!