spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 2, 2024
Altele
    AcasăActualitateCătălin Moroșanu a povestit, la un liceu din Târgu Jiu, cum a...

    Cătălin Moroșanu a povestit, la un liceu din Târgu Jiu, cum a fost victima bullyng-ului, în copilărie

    Sportivul Cătălin Moroșanu se află de două zile la Târgu Jiu. Acesta va participa la Dynamite Fighting Show, eveniment sportiv ce va avea loc la Târgu Jiu. Până atunci, cunoscutul luptător le explică elevilor din Târgu Jiu consecințele bullyingului și cum pot evita situațiile neplăcute.


    Cătălin Moroșanu a fost victima bullying-ului în copilărie. Luptătorul a povestit elevilor cum a trecut peste jignirile colegilor și a reușit să le schimbe total percepția despre el.
    Prima acțiune anti-bullying, promovată de Cătălin Moroșanu, la Târgu Jiu, a fost în fața elevilor și a cadrelor didactice de la Colegiul Național „Spiru Haret”. ‘Mi-am câștigat încrederea în propria mea persoană, când am început să fac sport. În copilărie eram grăsuț și ceilalți făceau misto pe treabă asta. Când am început să fac rugby, mă manifestam și la ore și în relațiile inter-umane, știam cum să mă port și mă simțeam mai liber. Așa mi-am depășit această problemă”, a transmis Cătălin Moroșanu în mesajul lui anti-bullying.
    Astăzi, un eveniment asemănător va avea loc la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”.
    Reamintim că în data de 11 octombrie, la Târgu Jiu va avea loc gala de lupte „Dynamite Fighting Show”, eveniment organizat de Cătălin Moroșanu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!