spot_img
17.9 C
Târgu Jiu
vineri, octombrie 4, 2024
Altele
    AcasăActualitateAnunț important pentru “determinații” din CE Oltenia. “Se ia în calcul prelungirea...

    Anunț important pentru “determinații” din CE Oltenia. “Se ia în calcul prelungirea unor contracte pe perioadă nedeterminată”

    Deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, afirmă că unele dintre contractele celor 1.800 de angajați încadrați pe perioadă determinată în CE Oltenia ar putea fi transformate în perioadă nedeterminată.

    De la 1 octombrie, contractele determinaților” au fost prelungite pe încă 6 luni. Nu este adevărat că va fi ultima prelungire a contractelor. Știți bine că, așa cum le-am promis oamenilor, noi nu suntem cu povești, cu filmulețe, cu tot felul de lcururi care mai de care mai fanteziste. La noi faptele contează. Le-am promis celor 1.800 de oameni că vor avea contractele prelungite și iată că s-au prelungit cu 6 luni tuturor. Oamenii știu că, în primul rând, a fost implicarea noastră a celor de la PSD, și impliciat a mea.(…) S-a luat și se ia în calcul ca unele din aceste contracte pe perioadă determinată să fie transformate în contracte de muncă pe perioadă nedeterminată”, a precizat parlamentarul.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!