spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 9, 2024
Altele
    AcasăEvenimentAdministratorul unei firme, mort într-o pădure din Roșia de Amaradia. A fost...

    Administratorul unei firme, mort într-o pădure din Roșia de Amaradia. A fost strivit de copacul pe care îl tăia

    Administratorul unei firme care efectua lucrări de exploatare forestieră în localitatea Roșia de Amaradia a murit, după ce a fost lovit de o creangă a copacului pe care îl tăia.

    Inspectorii de muncă efectuează cercetări în acest caz. „În urma evenimentului de muncă produs ieri, 08.10.2024, în jurul orelor 15:50, pe raza localității Roșia de Amaradia, județul Gorj, în perimetrul Ocolului Silvic Polovragi, un bărbat, în vârstă de 50 ani, având funcția de administrator, în timp ce efectua operațiunea de doborâre a unui arbore a fost surprins de o creangă ce s-a desprins din acesta, accidentându-l mortal.

    Ca urmare a acestui eveniment, Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj a deschis dosar de cercetare a evenimentului în vederea stabilirii împrejurărilor și cauzelor care au condus la producerea acestuia, precum și stabilirea reglementărilor legale încălcate, a răspunderilor și a măsurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor evenimente similare și, respectiv, determinarea caracterului accidentului.

    La fața locului s-au prezentat, imediat după producerea evenimentului, doi inspectori de muncă din cadrul Compartimentului Control Securitate și Sănătate în Muncă în vederea efectuării cercetării inițiale.
    Evenimentul a fost comunicat Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj“, se arată într-un comunicat al ITM Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!