spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 9, 2024
Altele
    AcasăActualitateManu Tomescu: Carierele miniere sunt pregătite pentru funcționarea cu 3 grupuri. Nu...

    Manu Tomescu: Carierele miniere sunt pregătite pentru funcționarea cu 3 grupuri. Nu știu dacă se poate mai mult

    Un lider de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia nu este convis că producătorul de curent electric și cărbune poate funcționa cu mai mult de 3 grupuri energetice.

    Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului „Energia” din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari, a declarat că o funcționare cu mai mult de 3 grupuri energetice ar însemna apariția unor probleme majore. Una se referă la lipsa de personal și a doua la consumul excesiv de cărbune.

    „Carierele miniere sunt pregătite pentru funcționarea cu 3 grupuri. Nu știu dacă se poate mai mult. Este bine că avem mai multe grupuri energetice la dispoziție, după ce a fost pus în funcțiune și grupul energetic numărul 5. Dar avem nevoie de cărbune, apoi este și lipsa de personal. Grupurile nu merg singure. Cineva trebuie să le pună în funcțiune. Nu pornești și pleci acasă. Apoi în perioada de iarnă crește consumul de cărbune. Precipitațiile influențează calitatea acestuia. Este totuși bine că avem grupuri să le punem imediat în funcțiune în cazul în care apar avarii”, a declarat Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului „Energia” din cadrul Sucursalei Electrocentrale de la Rovinari.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!